Container- en trailerverzekering

Verzekering voor schade aan containers en trailers

Zorg bij gebruik van aanhangers, opleggers, containers en trailers van derde partijen voor een goede schade dekking

Zoekt u een voordelige verzekering voor uw trailer of container? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren bedrijven die actief zijn in de logistieke dienstverlening. Vaak komt het voor dat aanhangers, opleggers, containers en trailers van derde partijen gehuurd worden. Wanneer deze bij veelvuldig gebruik beschadigd raken brengt dat kosten met zich mee voor de aansprakelijke partij. Door een goede verzekering af te sluiten voorkomt u problemen bij dergelijke situaties.

Een voordelige trailer- en containerverzekering afsluiten

Met een container- en trailer-aansprakelijkheidsverzekering verzekert u schade aan wisselende aanhangers, opleggers, containers en trailers van derden die u gebruikt. Wij adviseren u graag over een verzekering die past bij uw situatie.

Let op! Bij langdurige huur van een vaste oplegger, aanhanger of chassis dient u deze apart op een werkmaterieelverzekering te verzekeren. De premie die u voor de trailer- en containerverzekering betaalt hangt af van uw persoonlijke situatie.

Wat is er wel en niet verzekerd?

Door uw trailer of container te verzekeren wordt uw aansprakelijkheid bij materiële schade gedekt. De verzekering heeft betrekking op zowel het vervoer en verblijf, als ook het gebruik van de container of trailer.

Ook komt u in aanmerking voor een vergoeding voor gemaakte kosten die noodzakelijk waren om schade te beperken of voorkomen. Opzettelijk veroorzaakte schade valt niet onder de verzekering, evenals schade als gevolg van slijtage.

Voor wie is de container- en trailer-aansprakelijkheidsverzekering?

Bedrijven die actief zijn in de logistieke dienstverlening en transportsector worden aangeraden hun trailer of container te verzekeren.

Door een verzekering af te sluiten kunnen objecten van derde partijen gebruikt worden, zonder risico’s op het gebied van aansprakelijkheid.

Onafhankelijk en persoonlijk advies

Anders dan bij banken of verzekeraars bieden de adviseurs van Truckpolis onafhankelijk advies. Onze verzekeringsexperts beschikken over jarenlange ervaring op de verzekeringsmarkt. Door u inzicht te geven in bedrijfsrisico’s weten zij precies bij welke verzekering u het meeste baat heeft.

U ontvangt bij ons advies over de beste kwaliteit, prijs en mogelijkheden.

Truckpolis voordelen

  • Persoonlijk advies
  • Deskundige uitleg
  • Persoonlijk betrokken
  • Vele jaren ervaring
  • Collectiviteitskortingen
  • Schadepreventie
  • Een eigen Truckpolis-App

Wacht niet met verzekeren omdat u geen tijd heeft of denkt u geen risico loopt. Kom gewoon eens langs of bel voor een gratis adviesgesprek.

Meer weten over het verzekeren van uw trailer of container?

Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met ons op. Ons telefoonnummer is 085 – 27 30 777. Ook zijn wij bereikbaar via het contactformulier op onze website.

Benieuwd naar uw voordelen?

Neem vandaag nog contact op dan zorgen we direct voor een afspraak.

Contact opnemen

Heeft u als transportondernemer behoefte aan een totaaloplossing betreft risicobeheer? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag vooruit.

Peter van 't Klooster

Specialist risicobeheer transport & logistiek

 

085 - 273 07 77

Bereikbaar maandag t/m zaterdag tussen 9:00 en 17:00

24/7 Hulplijn voor calamiteiten. Bij schade en pech zijn wij buiten kantoortijden bereikbaar op onze 24/7 hulplijn: +31(085) 902 77 88

    Bestand uploaden: (jpg/jpeg/png/gif/pdf/doc/docx)