Container- en trailerverzekering; Verzekering voor schade aan containers en trailers

Container en trailer

Zorg bij gebruik van aanhangers, opleggers, containers en trailers van derde partijen voor een goede schade dekking

Zoekt u een voordelige verzekering voor uw trailer of container? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren bedrijven die actief zijn in de logistieke dienstverlening. Vaak komt het voor dat aanhangers, opleggers, containers en trailers van derde partijen gehuurd worden. Wanneer deze bij veelvuldig gebruik beschadigd raken brengt dat kosten met zich mee voor de aansprakelijke partij. Door een goede verzekering af te sluiten voorkomt u problemen bij dergelijke situaties.

Een voordelige trailer- en containerverzekering afsluiten

Met een container- en trailer-aansprakelijkheidsverzekering verzekert u schade aan wisselende aanhangers, opleggers, containers en trailers van derden die u gebruikt. Wij adviseren u graag over een verzekering die past bij uw situatie.

Let op! Bij langdurige huur van een vaste oplegger, aanhanger of chassis dient u deze apart op een werkmaterieelverzekering te verzekeren. De premie die u voor de trailer- en containerverzekering betaalt hangt af van uw persoonlijke situatie.

Door uw trailer of container te verzekeren wordt uw aansprakelijkheid bij materiële schade gedekt. De verzekering heeft betrekking op zowel het vervoer en verblijf, als ook het gebruik van de container of trailer.

Ook komt u in aanmerking voor een vergoeding voor gemaakte kosten die noodzakelijk waren om schade te beperken of voorkomen. Opzettelijk veroorzaakte schade valt niet onder de verzekering, evenals schade als gevolg van slijtage.

Bedrijven die actief zijn in de logistieke dienstverlening en transportsector worden aangeraden hun trailer of container te verzekeren.

Door een verzekering af te sluiten kunnen objecten van derde partijen gebruikt worden, zonder risico’s op het gebied van aansprakelijkheid.