Vrachtwagenverzekering; Een vrachtwagenverzekering afsluiten bij Truckpolis

Vrachtwagenverzekering

Verzekering op maat, voor transportondernemers

Wilt u graag een vrachtwagenverzekering afsluitenTruckpolis is uw persoonlijke partner voor vrachtwagenverzekeringen. Wij bieden u gunstige verzekeringsvoorwaarden en staan altijd direct voor u klaar.

U krijgt van ons persoonlijk, deskundig advies wat betreft vrachtwagenverzekeringen. Zo heeft u straks een vrachtwagenverzekering die volledig is afgestemd op uw werkzaamheden en wagen.

Verschillende vrachtwagenverzekeringen

Er zijn verschillende soorten vrachtwagenverzekeringen. Deze verzekeringen zetten we voor u op een rijtje:

  • Verzekering die de wettelijke aansprakelijkheid (WA) dekt – de basis verzekering;
  • WA + beperkt casco – als u deze verzekering afsluit wordt onder meer schade bij brand, diefstal en ruitbreuk vergoed;
  • All risk verzekering – de meest uitgebreide verzekering. Zodoende bent u compleet verzekerd.

Verzekering in samenwerking met diverse partners

Bij Truckpolis hebben we een samenwerking met diverse partners in ons netwerk . Door de snelle communicatie met deze partners is uw chauffeur snel weer onderweg.

Als u bij ons verzekerd bent, handelen wij de schade af.

Contact opnemen

Heeft u als transportondernemer behoefte aan een totaaloplossing betreft risicobeheer? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag vooruit.

In vele gevallen zijn vrachtwagens de meest kostbare bezittingen binnen een bedrijf. Het is daarom van groot belang om ervoor te zorgen dat uw vrachtwagens verzekerd zijn bij schade. Met een Truckpolis-vrachtwagenverzekering bent u verzekerd voor door u veroorzaakte schade aan derden. Dit betreft zowel lichamelijke schade, als ook schade aan voertuigen. Dit voorkomt onnodige bedrijfskosten.

Daarnaast is het ook mogelijk schade aan uw eigen vrachtwagens te verzekeren. U kunt een vrachtwagen verzekeren voor zowel zakelijk gebruik, als ook niet-zakelijk gebruik. Aanvullende verzekeringen zijn simpel en voordelig toe te voegen aan de door u gekozen vrachtwagenverzekering.

Verplicht

U bent verplicht een verzekering voor uw vrachtwagens af te sluiten. U moet op zijn minst over een WA-dekking beschikken. Daarnaast kunt u zelf kiezen of u de vrachtwagens uitgebreider wilt verzekeren.