Wagenparkverzekering; voordelige wagenparkverzekering met gunstige voorwaarden

Wagenparkverzekering

Bent u op zoek naar een voordelige wagenparkverzekering die alles dekt wat u belangrijk vindt?

Truckpolis helpt u aan een zakelijke verzekering voor uw complete wagenpark. Als specialist op het gebied van bedrijfsverzekeringen en risicobeheer voor de transportondernemer weten wij wat u nodig heeft.

Voordelen van een wagenparkverzekering bij Truckpolis

  • Jarenlange ervaring;
  • Persoonlijk advies;
  • Sluit vandaag een wagenparkverzekering af, dan heeft u morgen uw chaufferspas binnen;
  • Onafhankelijk adviseur met verstand van zaken;
  • Korte communicatielijnen;
  • Collectiviteitskortingen;
  • Persoonlijk en betrokken.

Wilt u graag uw complete wagenpark verzekeren, maar weet u zelf niet zo goed hoe of wat? Geen probleem, onze adviseur legt gerust alles uit wat u wilt weten en biedt gratis advies met betrekking tot een voordelige wagenparkverzekering. Zien we u snel voor een kop koffie of thee?

Gunstige voorwaarden

Door een wagenparkverzekering te kiezen, kunt u profiteren van een collectiviteitskorting op uw verzekeringspremie.

Daarnaast kunt u rekenen op ruimere voorwaarden en kunt u een lager eigen risico afsluiten.

Wij denken altijd met u mee

Wees u ervan bewust dat een wagenparkverzekering niet altijd voordeliger is. De premies die betaald moeten worden voor uw zakelijke wagenparkverzekering zijn onder andere afhankelijk van: het type bedrijf, het gebruik van de voertuigen, de gewenste dekking, de ingebrachte jaren zonder schade, etc.

Onze adviseurs kijken samen met u hoe uw kostenplaatje eruit zal gaan zien naar aanleiding van uw wensen en situatie. We kijken samen met u welke voorwaarden we u kunnen bieden, zodat het voor u gunstig en voordelig uitpakt om een zakelijke wagenparkverzekering bij Truckpolis af te sluiten.

Verzekeringen vergelijken

Er bestaan meerdere wagenparkverzekeringen. De juiste vinden kan een tijdrovende en lastige klus zijn. Wij kunnen u hier echter bij helpen.

De adviseurs van Truckpolis zijn zeer ervaren wat betreft verzekeringen in de autobranche. Wij vergelijken diverse verzekeringen met elkaar om een juiste en geschikte verzekering voor u te vinden.

Een wagenparkverzekering afsluiten? Vraag een offerte aan!

Via een onafhankelijke adviseur een wagenparkverzekering afsluiten? Neem contact op met Truckpolis. Vraag bij interesse en geen verdere onduidelijkheden direct een offerte aan. Als u echter een door ons op maat gemaakte offerte wilt en u hier hulp bij nodig heeft, dan is een persoonlijke gesprek aan te raden.

In dit gesprek achterhalen we welke verzekering het beste bij uw wagenpark past en wat u graag met de verzekering gedekt wilt hebben.

U kunt ons bereiken op 0852730777 of mailen naar info@truckpolis.nl.

Benieuwd naar uw voordelen?

Neem vandaag nog contact op dan zorgen we direct voor een afspraak.

Contact opnemen

Heeft u als transportondernemer behoefte aan een totaaloplossing betreft risicobeheer? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag vooruit.

Als ondernemers over meerdere motorrijtuigen zoals bedrijfsauto’s, bestelauto’s, vrachtwagens, personenauto’s, trailers of andere voertuigen beschikken, is een wagenparkverzekering uitermate geschikt. Deze verzekering is eigenlijk een groep individuele autoverzekeringen van een bedrijf en staat ook wel bekend als een collectieve autoverzekering. Mocht een van uw voertuigen schade oplopen, dan krijgt u met onze verzekering het verzekerde bedrag terug.

“Onze adviseurs ontzorgen autobezitters van A tot Z”

Een zakelijke wagenparkverzekering is aan te raden aan:

  • Bedrijven die graag alles bij één verzekeraar onderbrengen;
  • Bedrijven die zo min mogelijk administratie over de wagens willen hebben;
  • Bedrijven die meer dan 7 voertuigen in bezit hebben komen al in aanmerking voor wagenpark

Naast bedrijfsauto’s kunnen ook eventuele leaseauto’s of privé-auto’s meegenomen worden in het collectief. Waarom u dit juist wel of niet zou doen, is geheel afhankelijk van uw wensen.