Alles over ons!

Over ons

Truckpolis

Truckpolis is opgericht in 2011 en is een laagdrempelig, veelzijdig, vooruitstrevend en modern bedrijf op het gebied van financiële diensten.

Wij zijn een specialist op het gebied van bedrijfsverzekeringen en risicobeheer specifiek voor de transportondernemer en zijn/haar bedrijf. De oprichter van Truckpolis is zelf ook in het verleden werkzaam geweest in de transportbranche en is daardoor meer betrokken dan een gemiddeld traditioneel assurantiebemiddelingsbedrijf en is dus bekend met het vak.

Onze kwaliteiten

Wanneer er een bepaald risico verzekerd dient te worden, hebben wij een aantal voorkeursmaatschappijen die zijn geselecteerd op kwaliteit, prijs en mogelijkheden en natuurlijk ook de kennis en ervaring in de transportbranche, deze verzekeraars/risicodragers hebben wij dan ook tot onze beschikking.

Onze onafhankelijkheid is en blijft echter gewaarborgd. Dit in tegenstelling tot een adviseur van een bank of verzekeraar. Deze is vaak beperkt tot de producten/verzekeraar van zijn eigen bank.

De adviseurs van Truckpolis hebben veel ervaring in de verzekeringsmarkt. Zij kunnen de diverse soorten bedrijfsrisico’s voor u inzichtelijk maken en adviseren welke verzekeringen voor uw onderneming noodzakelijk zijn.

Wanneer de mogelijkheid zich voordoet stellen wij de diverse verzekeringsovereenkomsten zo veel mogelijk samen in pakketvorm zodat er eventuele pakketkorting kan worden toegepast en bij schade de afwikkeling zo soepel mogelijk te kunnen laten verlopen. Wellicht tot snel.