[smartslider3 slider=3]

Een vrachtwagenverzekering afsluiten bij Truckpolis

Wilt u graag een vrachtwagenverzekering afsluiten voor één of maximaal 15 vrachtwagens? Truckpolis is uw persoonlijke partner voor vrachtwagen verzekeringen. Wij bieden u gunstige verzekeringsvoorwaarden en staan direct voor u klaar mocht u ons nodig hebben.

Van ons krijgt u persoonlijk, deskundig advies betreft vrachtautoverzekeringen. Alleen zo heeft u straks een vrachtwagen verzekering die geheel afgestemd is op uw werkzaamheden en wagen.

Contact opnemen Bel direct: 030 – 272 20 29

Vrachtwagenverzekering | Truckpolis.nl is persoonlijk en betrokken

Wij werken kleinschaliger en daardoor een stuk persoonlijker dan de meeste andere aanbieders van een vrachtwagenverzekering. Door onze werkwijze profiteert u van verschillende voordelen. Deze voordelen zetten we voor u op een rij:

  • Na uw vrachtwagen verzekering aanvraag heeft u morgen al uw chauffeurspas binnen;
  • U mag deskundig advies, juridische hulp en een vrachtwagen verzekering op maat verwachten;
  • Onze ruime ervaring zorgt dat wij verstand hebben van zaken;
  • We werken altijd persoonlijk en betrokken;
  • Korte communicatielijnen met mensen die u gauw genoeg kent;
  • U kunt snel melding maken via de alarmlijn in onze app.

Neem contact met ons op wanneer u meer wilt weten over een vrachtwagenverzekering. We staan te allen tijde direct voor u klaar. Vul het contactformulier in of bel naar 030 272 20 29.

Vrachtwagenverzekering afsluiten bij Truckpolis.nl

Wat dekt de vrachtwagenverzekering?

In veel gevallen zijn vrachtwagens de meest kostbare bezittingen van een bedrijf. Om verzekerd te zijn in gevallen van schade is uw vrachtauto verzekeren de verstandige keuze. Met een Truckpolis vrachtwagen verzekering bent u verzekert voor schade die uw chauffeur of uzelf maakt bij iemand anders. Aan een voertuig van een ander, of lichamelijk.

Dit voorkomt extra onnodige bedrijfskosten die voorkomen hadden kunnen worden.
Daarnaast is schade aan uw eigen vrachtwagen(s) verzekeren is ook mogelijk. U kunt een vrachtwagen verzekeren voor zakelijk gebruik. Maar ook voor al het gebruik (mocht dat ook privé zijn in het geval van een eigen wagen). Aanvullende verzekeringen zijn simpel en voordelig toe te voegen aan de uw vrachtwagenverzekering bij ons van Truckpolis.

Verplicht

Wist u dat u verplicht bent om een verzekering voor u vrachtwagen af te sluiten. Zo moet u minimaal beschikken over een WA-dekking. Daarnaast kunt u zelf kiezen of u uw vrachtwagen uitgebreider wilt verzekeren of niet. Dat is daarentegen niet verplicht. Echter is het in vele gevallen wel aan te raden. Meer zekerheid is natuurlijk altijd fijn en voorkomt hoge kosten.

Verschillende vrachtautoverzekeringen

Er bestaan verschillende soorten vrachtautoverzekeringen. Die verzekeringen zetten we voor u op een rijtje:

  • Verzekering die de wettelijke aansprakelijkheid (WA) dekt – de basis verzekering;
  • WA + beperkt casco – als u deze verzekering afsluit wordt onder meer schade bij brand, diefstal en ruitbreuk vergoed;
  • All risk verzekering – de meest uitgebreide verzekering. Zodoende bent u compleet verzekerd.

Verzekering in samenwerking met MAX-repair

Bij Truckpolis hebben we een eigen vrachtwagenverzekering ontwikkeld in samenwerking met MAX-Repair. Door de korte lijnen met landelijk schadeherstelnetwerk MAX-Repair is uw chauffeur (of bent u zelf) snel weer de weg op.

Is de schade zo heftig dat er niet meer met de vrachtwagen gereden kan worden? Dan zorgen wij uiteraard dat u of uw chauffeur snel vervangend vervoer heeft en dat de lading met zorg wordt overgeladen. Het afhandelen van de schade doen wij als u bij ons verzekerd bent.

“ Onze onafhankelijkheid is en blijft gewaarborgd. Dit in tegenstelling tot een adviseur van een bank of verzekeraar.”

Voor eigen rijders en MKB-ondernemers

Onze vrachtwagenverzekeringen zijn bedoeld voor eigen rijders en MKB-ondernemers zoals u. MKB’ers met maximaal 15 wagens kunnen bij ons terecht en de vrachtwagen(s) verzekeren voor zakelijk gebruik.

Als (kleinschalig) ondernemer of eigen rijder bent u het waarschijnlijk gewend om persoonlijk te werken. Wij ook. Bij ons heeft u een vaste contactpersoon intern die u kunt bellen als er iets mis is. We houden het contact graag persoonlijk en via korte lijnen.

Contact opnemen Bel direct: 030 – 272 20 29

Goedkope vrachtwagenverzekering afsluiten

U kunt een vrachtwagenverzekering bij ons afsluiten door contact met ons op te nemen. Samen met een deskundig verzekeringsadviseur van Truckpolis gaat u om tafel zitten om al uw opties te bekijken.

Op basis van uw situatie en wagen(s) krijgt u een advies voor de best passende vrachtwagen verzekering. Uiteraard krijgt u hier direct een kostenplaatje bij, zodat u direct ziet wat u krijgt voor welke kosten en wat uw eigen risico is. U bent ook altijd vrij om meteen een vrijblijvende offerte op te vragen.

“ Wij zijn een specialist op het gebied van bedrijfsverzekeringen en risicobeheer specifiek voor de transportondernemer en zijn/haar bedrijf.”

Geheel vrijblijvend advies

Wij bieden u graag professioneel advies over transportverzekeringen. Mocht het zo zijn dat u als transportondernemer graag deskundig advies krijgt over de mogelijkheden en belangrijke zaken binnen transportverzekeringen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Eén van onze deskundige adviseurs helpt u graag om uit te zoeken welke vrachtwagen verzekering het beste bij u past. Uw vrachtwagen verzekeren kan zakelijk makkelijk bij ons. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

“Neem contact op voor meer informatie”

Sluit een vrachtwagenverzekering af bij Truckpolis

Kies voor een Truckpolis vrachtwagenverzekering en ervaar de voordelen zelf! Wenst u meer informatie over de polisvoorwaarden? Over onze werkwijze of iets anders? Dan mag u altijd contact met ons opnemen. U kunt hier het contactformulier vinden. We voorzien u graag van informatie waar u verder mee kunt.

Wij werken snel en persoonlijk en staan u graag te woord. Voor meer informatie of direct hulp bij schadedekking (en je vrachtwagen verzekeren zakelijk) kunt u ons bereiken op 030 272 20 29.

Contact opnemen Bel direct: 030 - 272 20 29

Geïntresseerd in onze services?

Vraag direct een offerte aan. Wij komen er dan zo snel mogelijk bij u op terug!