Uw trailer of container verzekeren bij Truckpolis

Zoekt u een voordelige verzekering voor uw trailer of container? Truckpolis helpt u deze tegen gunstige voorwaarden te verzekeren. Wij adviseren bedrijven die actief zijn in de logistieke dienstverlening. Vaak komt het voor dat aanhangers, opleggers, containers en trailers van derde partijen gehuurd worden. Wanneer deze bij veelvuldig gebruik beschadigd raken brengt dat kosten met zich mee voor de aansprakelijke partij. Door u goed te verzekeren dekt u zich tegen dergelijke situaties in.

Wij zijn een specialist op het gebied van bedrijfsverzekeringen en risicobeheer specifiek voor de transportondernemer en zijn/haar bedrijf.

Neem voor advies over een trailer- en containerverzekering gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 030 - 272 20 29 en door middel van het contactformulier.

Een voordelige trailer- en container verzekering afsluiten

Met een container-en traileraansprakelijkheids-¬verzekering verzekert u schade aan wisselende aanhangers, opleggers, containers en trailers van derden die u gebruikt. Wij adviseren u graag over een verzekering die past bij uw situatie. Let op! Bij langdurige huur van een vaste oplegger, aanhanger of chassis dient u deze apart op een werkmaterieelverzekering te verzekeren. De premie die u voor de trailer- en container verzekering betaalt hangt af van uw situatie.

Wat is er wel en niet verzekerd?

Door uw trailer of container te verzekeren wordt uw aansprakelijkheid bij materiële schade gedekt. Ook ziet de verzekering op verlies van gehuurde objecten. De verzekering heeft betrekking op zowel het vervoer, verblijf als het gebruik van de container of trailer. Ook komt u in aanmerking voor een vergoeding voor gemaakte kosten die noodzakelijk waren om schade te beperken of voorkomen. Opzettelijk veroorzaakte schade valt niet onder de verzekering, evenals schade als gevolg van slijtage.

Voor wie is de container- en traileraansprakelijkheidsverzekering?

Bedrijven die actief zijn in de logistieke dienstverlening en transportsector worden aangeraden hun trailer of container te verzekeren. Door een verzekering af te sluiten kunnen objecten van derde partijen gebruikt worden, zonder risico’s op het gebied van aansprakelijkheid te lopen. Naast trailer- en containerverzekeringen adviseren wij ook over andere soorten verzekeringen en risicobeheer.

Onafhankelijk en persoonlijk advies

Anders dan bij banken of verzekeraars bieden de adviseurs van Truckpolis onafhankelijk advies. Onze verzekeringsexperts beschikken over jarenlange ervaring in de verzekeringsmarkt. Door u inzicht te verschaffen over bedrijfsrisico’s weten zij precies bij welke verzekering u het meest gebaat zijn. Doordat wij onafhankelijk zijn is ons advies niet beperkt tot enkele producten of verzekeraars. U ontvangt bij ons advies over de beste kwaliteit, prijs en mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies
  • Deskundig
  • Betrokken
  • Ervaring
  • Collectiviteitskortingen
  • Schadepreventie
  • Een eigen Truckpolis App

Onze onafhankelijkheid is en blijft gewaarborgd. Dit in tegenstelling tot een adviseur van een bank of verzekeraar. Deze is vaak beperkt tot de producten/verzekeraar van zijn eigen bank.

Meer weten over het verzekeren van uw trailer of container?

Wilt u meer informatie over het verzekeren van uw trailer of container met Truckpolis? Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijke verzekeringen. Neem voor meer informatie contact met ons op. Ons telefoonnummer is 030 – 272 20 29. Ook zijn wij bereikbaar door middel van het contactformulier op onze website.

Geïntresseerd in onze services?

Vraag direct een offerte aan. Wij komen er dan zo snel mogelijk bij u op terug!