[smartslider3 slider=3]

Voordelige wagenparkverzekering met gunstige voorwaarden

Zoek je een voordelige wagenparkverzekering die alles dekt wat jij belangrijk vindt? Truckpolis helpt jou aan een zakelijke verzekering voor jouw complete wagenpark met gunstige voorwaarden. Als specialist op het gebied van bedrijfsverzekeringen en risicobeheer voor de transportondernemer weten wij wat je nodig hebt en zoekt.

Contact opnemen Bel direct: 030 – 272 20 29

Een wagenparkverzekering afsluiten | Truckpolis

  • Jarenlange ervaring
  • Persoonlijk advies
  • Sluit vandaag een wagenparkverzekering af, dan heb je morgen jouw chauffeurspas binnen
  • Onafhankelijk adviseur met verstand van zaken
  • Korte communicatielijnen
  • Collectiviteitskortingen
  • Persoonlijk en betrokken

Wil je graag jouw complete wagenpark verzekeren, maar weet je zelf eigenlijk niet zo goed hoe of wat? Geen probleem, onze adviseur legt je gerust alles uit wat je wilt weten en bied je gratis advies met betrekking tot een voordelige wagenparkverzekering. Zien we je snel voor een kop koffie of thee? Je bent van harte welkom bij Truckpolis.

Wat is een wagenparkverzekering?

Als je als ondernemer over meerdere motorrijtuigen zoals bedrijfsauto’s, bestelauto’s, vrachtauto’s, personenauto’s, trailers of andere voertuigen beschikt, is een wagenparkverzekering uitermate geschikt. Deze verzekering is eigenlijk een groep individuele auto verzekeringen van een bedrijf. Mocht een van jouw voertuigen schade oplopen, dan krijg je met onze verzekering het verzekerde bedrag terug.

“Onze adviseurs ontzorgen autobezitters van A tot Z”

Wagenparkkorting vanaf 5 voertuigen

Wij bieden MKB-ondernemers zakelijke wagenparkverzekeringen aan met gunstige voorwaarden. Een wagenpark verzekering is ook wel bekend als collectieve autoverzekering. Bij Truckpolis kunt u al in aanmerking komen voor wagenparkkorting vanaf 5 voertuigen (personen- en/of bestel- en/of vrachtauto’s).

Contact opnemen Bel direct: 030 – 272 20 29

Voor wie is een collectieve autoverzekering geschikt?

Een zakelijke wagenparkverzekering is aan te raden aan:

  • Bedrijven die graag alles bij één verzekeraar onderbrengen;
  • Bedrijven die zo min mogelijk administratie over de wagens willen hebben;
  • Bedrijven die meer dan 5 voertuigen in het bezit hebben komen al in aanmerking voor wagenparkkorting.

Naast bedrijfsauto’s kunnen ook eventuele leaseauto’s of privé auto’s meegenomen worden in het collectief. Waarom je dit juist wel of niet zou doen, is geheel afhankelijk van jouw wensen en situatie. Hierover adviseren wij je graag.

Gunstige voorwaarden

Door voor een wagenparkverzekering te kiezen, kun je profiteren van een collectiviteitskorting op je verzekeringspremie. Je kunt daarnaast rekenen op ruimere voorwaarden of bijvoorbeeld een lager eigen risico afspreken. Omdat je meerdere wagens bij dezelfde verzekeraar verzekert, zijn je voorwaarden vaak gunstiger.

Contact opnemen Bel direct: 030 – 272 20 29

Maximale dekking

Een wagenpark kan bestaan uit een bedrijfsauto, bestelauto, speciaal voertuig en een normale auto. Stuk voor stuk kostbare voertuigen. Schade is zo gebeurt. Immers: schade heb je niet zelf in de hand.

Een wagenparkverzekering dekt dit risico op schade in. Zodoende verminder je de risico’s en bespaar je op de kosten als er eenmaal wel schade is opgemerkt.

“Wilt u graag meerdere voertuigen verzekeren? Sluit dan een wagenparkverzekering af bij Truckpolis.”

Let op: niet altijd even voordelig

Bedenk je wel dat een wagenpark verzekering daarmee niet automatisch in kosten altijd voordeliger is. De premies die je moet betalen voor jouw zakelijke wagenparkverzekering zijn onder andere afhankelijk van: het type bedrijf, het gebruik van de objecten, de gewenste dekking, de ingebrachte jaren zonder schade etc.

Jouw kostenplaatje

Onze adviseurs gaan samen met jou kijken wat dit voor jouw kostenplaatje betekent. Aan de hand daarvan gaan we voor jou gunstige voorwaarden opstellen. Zodat het toch voordelig is om je zakelijke wagenpark verzekering bij Truckpolis te regelen. Vraag gerust naar een offerte om een wagenpark te verzekeren via ons.

Contact opnemen Bel direct: 030 – 272 20 29

Verzekeringen vergelijken

Er bestaan meerdere wagenparkverzekeringen. De juiste vinden kan een tijdrovende en lastige klus zijn. Onze adviseur ontzorgt je daarbij. De adviseurs van Truckpolis hebben veel ervaring met verzekeringen in de autobranche. Wij vergelijken diverse verzekeringen met elkaar. Hierdoor kunnen we je van onafhankelijk advies voorzien.

Een wagenparkverzekering afsluiten? Vraag een offerte aan!

Via een onafhankelijk adviseur een wagenparkverzekering afsluiten? Kom dan in contact met Truckpolis. Vraag direct een offerte aan. Als je echter een duidelijke en op maat gemaakte offerte voor je verzekering wilt van ons, dan is een persoonlijke gesprek aan te raden.

In dit gesprek achterhalen we welke verzekering het beste bij jouw wagenpark past. En wat jij graag met de verzekering gedekt wilt hebben. Neem gerust contact met ons op als je interesse hebt in een voordelige wagenparkverzekering met gunstige voorwaarden. Je kunt ons bereiken op 030-2722029 of mailen naar info@truckpolis.nl.

Contact opnemen Bel direct: 030 - 272 20 29

Geïntresseerd in onze services?

Vraag direct een offerte aan. Wij komen er dan zo snel mogelijk bij u op terug!