[smartslider3 slider=3]

Deskundig advies over vrachtwagenverzekeringen

Als je transportondernemer bent zijn vrachtwagenverzekeringen onmisbaar. Of je nou zelfstandig ondernemer bent of een MKB hebt, een vrachtwagenverzekering is echt een must. Een vrachtwagen is immers veel op de weg, waardoor risico’s op de loer liggen. De dichtheid van het verkeer en de omvang van de handel nemen ieder jaar weer toe. De deskundigen van Truckpolis kunnen je door hun jarenlange ervaring in de verzekeringsmarkt op een onpartijdige manier adviseren op het gebied van vrachtwagenverzekeringen. Als je meer wil weten over wat de professionele deskundigen voor je kunnen betekenen kun je gerust contact
opnemen of de brochure lezen. Bij vragen staan de goed opgeleide en ervaren medewerkers je graag te woord!

Deskundigen op het gebied van vrachtwagenverzekeringen

Op het gebied van vrachtwagenverzekeringen heeft Truckpolis een aantal voorkeurs verzekeringsmaatschappijen geselecteerd op kwaliteit, prijs en mogelijkheden. De deskundigen van Truckpolis hebben deze verzekeringsmaatschappijen tot hun beschikking. In tegenstelling tot de adviseurs van banken en verzekeraars, blijven de deskundigen van Truckpolis te allen tijde onafhankelijk. Deze adviseurs hebben al jarenlange ervaring in dit vak, waardoor ze je bijvoorbeeld goed kunnen adviseren over een schadeverzekering en nog veel meer verzekeringen.

vrachtauto verzekeringen

Over Truckpolis

Truckpolis is meer dan een bedrijf dat advies geeft over vrachtwagenverzekeringen. Truckpolis ontzorgt transportondernemers namelijk compleet. Truckpolis is sinds haar ontstaan in 2011 specialist op het gebied van risicobeheer voor de transportondernemer en bedrijfsverzekeringen. Doordat Truckpolis samenwerkt met meerdere professionele partners zoals een erkend rijopleidingscentrum, is het mogelijk de transportondernemer te ontzorgen van a tot z. Wanneer je in zee gaat met Truckpolis, word je als transportondernemer ontzorgt op het gebied van systemen, opleidingen, schade, verzekeringen en rechtsbijstand. Naast hulp bij bijvoorbeeld schade, kunnen de medewerkers van Truckpolis je ook bij staan door de algemene bedrijfsvoering eens goed onder de loep te nemen. Wellicht komt je transportonderneming dankzij het deskundige advies tot een beter resultaat. Kortom: Truckpolis ontzorgt je als transportondernemer compleet, zodat je meer tijd over houdt voor andere zaken.

Truckpolis ontzorgt op:

  • Schade
  • Bedrijfsrisico’s
  • Bemiddelen
  • Het beheren van schadebehandelingen en de polischeck
  • Code 95
  • Transport gerelateerde opleidingen
  • Verzekeringen (transport, vrachtauto)

Ontvang advies over vrachtwagenverzekeringen

Spreken de diensten die Truckpolis je aanbiedt op het gebied van vrachtwagenverzekeringen je aan? Neem dan contact op met een van de medewerkers of doe een offerte aanvraag! Dan weet je meteen waar je aan toe bent en komen jij en je bedrijf niet voor vervelende verrassingen te staan. Als je meer informatie wenst over de diensten die Truckpolis je aanbiedt geven wij je die graag. Je kunt ons spreken door het contactformulier in te vullen of te bellen of te Whatsappen naar 030-2722029. Wil je in de tussentijd op de hoogte blijven van wat er zoal speelt? Volg dan het nieuws! Wil je je polis in de tussentijd checken op premie en dekking? Vul dan de polischeck in!

Contact opnemen Bel direct: 030 - 272 20 29

Geïntresseerd in onze services?

Vraag direct een offerte aan. Wij komen er dan zo snel mogelijk bij u op terug!