[smartslider3 slider=3]

Deskundig advies over vrachtautoverzekeringen

Als je transportondernemer bent en op zoek bent naar een deskundig bedrijf dat je ontzorgt en adviseert op het gebied van vrachtautoverzekeringen ben je bij Truckpolis aan het juiste adres! Omdat vrachtauto’s veel op de weg zijn en hierdoor veel risico lopen, is een vrachtautoverzekering onmisbaar. Truckpolis ontzorgt je graag met alles wat maar te maken heeft met een vrachtautoverzekering door je deskundig en onafhankelijk advies te geven. Wil je meer weten over wat Truckpolis voor je kan betekenen op het gebied van vrachtautoverzekeringen? Neem dan gerust contact op door een contactaanvraag te doen of direct te bellen! De deskundige en goed opgeleide medewerkers staan je graag te woord.

Advies over vrachtautoverzekeringen

Wanneer je op zoek bent naar een deskundige op het gebied van vrachtautoverzekeringen ben je bij Truckpolis helemaal op de juiste plek. Deze deskundige adviseurs kunnen je adviseren over welke vrachtautoverzekering nou het best bij je onderneming past, zoals bijvoorbeeld een schadeverzekering. Omdat de adviseurs onafhankelijk zijn, ben je gegarandeerd van een gedegen en onpartijdig advies op het gebied van vrachtautoverzekeringen. Daarnaast zorgen de medewerkers van Truckpolis er ook voor dat de verzekeringsovereenkomsten niet overlappen.

vrachtauto verzekeringen

Over het bedrijf dat ontzorgt

We vertellen je graag wat meer over Truckpolis. Truckpolis is opgericht in 2011 en is een bedrijf dat zich bezig houdt met financiële diensten. Dit bedrijf doet meer dan het adviseren op het gebied van vrachtautoverzekeringen. Truckpolis is namelijk specialist op het gebied van bedrijfsverzekeringen en risicobeheer voor de transportondernemer. Truckpolis ontzorgt de transportondernemer van a tot z op het gebied van verzekeringen, schade, systemen, opleidingen en rechtsbijstand. Naast voor advies over andere vrachtautoverzekeringen en schade, kunnen de adviseurs van Truckpolis ook je algemene bedrijfsvoering onder de loep nemen zodat jebedrijf tot een beter resultaat kan komen. Wanneer je gebruik maakt van de diensten van Truckpolis, word je als transportbedrijf of als zelfstandig ondernemer op het gebied van transport compleet ontzorgd. Om jou en je bedrijf compleet te kunnen ontzorgen, werkt Truckpolis samen met deskundige en professionele partners zoals een erkend rijopleidingscentrum.

Truckpolis ontzorgt de transportondernemer op het gebied van:

  • Schade
  • Bedrijfsrisico’s
  • Bemiddelen
  • Beheren van schadebehandelingen en de polischeck
  • Code 95
  • Transport gerelateerde opleidingen
  • Verzekeringen (transport, vrachtauto)

Ontvang advies over vrachtautoverzekeringen

Ben je enthousiast geraakt over de diensten die Truckpolis aanbiedt op het gebied van autoverzekeringen? Doe dan een offerte aanvraag, zodat je inzichtelijk hebt wat het gaat kosten als je gebruik wilt maken van de diensten van truckpolis. Of lees eens verder op de website, lees de brochure
of lees het allerlaatste nieuws dat interessant is voor transportondernemers! Wanneer je een vraag hebt over wat de deskundigen van Truckpolis kunnen betekenen, kun je gerust contact opnemen met de medewerkers van Truckpolis. Je kunt contact opnemen door direct te bellen naar 030-2722029 of het contactformulier in te vullen. Wil je je polis in de tussentijd checken op premie en dekking? Vul dan de polischeck in!

Contact opnemen Bel direct: 030 - 272 20 29

Geïntresseerd in onze services?

Vraag direct een offerte aan. Wij komen er dan zo snel mogelijk bij u op terug!