[smartslider3 slider=3]

Transportverzekeringen van Truckpolis

Een transportverzekering afsluiten? Truckpolis verschaft professioneel advies voor mkb’ers en de transportondernemer. Onze deskundige adviseurs hebben jarenlange ervaring in de transportbranche en in de verzekeringsmarkt. Voor deskundig advies en informatie ben je daarom bij ons aan het juiste adres.

Deze transport verzekering dekt de risico’s op schade aan spullen tijdens vervoer. Wanneer je een transportbedrijf hebt is deze verzekering erg belangrijk. Jouw transporteurs zijn immers veel onderweg.

Contact opnemen Bel direct: 030 – 272 20 29

Transportverzekeringen | deskundigheid en betrokkenheid

 • Persoonlijk advies
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid
 • Jarenlange ervaring
 • Collectiviteitskortingen
 • Voor de eigen rijder en de MKB-ondernemer
 • Maximaal 15 wagens

Wil je graag vrijblijvend meer informatie ontvangen? Of wil je meteen een transportverzekering afsluiten? Neem dan direct contact met ons op. 

Transportverzekering afsluiten bij Truckpolis.nl

Een transportverzekering

Met een transportverzekering verzekert je bedrijf schade aan goederen tijdens vervoer. De verzekering dekt de spullen die je laat zelf vervoert. Maar ook wanneer je de goederen niet zelf vervoert. Met de verzekering geniet je van beperkte aansprakelijkheid voor schade aan goederen.

Daarnaast ben je als vervoerder niet meer aansprakelijk voor eventuele schade.

Volledige compensatie

Maar hoe werkt dit precies? Stel, je vervoert goederen of laat goederen vervoeren. Wanneer deze toch beschadigd raken krijg je het verzekerde bedrag terug. Je bent compleet verzekerd. De schade heb je niet altijd zelf in de hand. De verzekering dekt dit risico op schade in. Zodoende verminder je de risico’s die het vervoeren van goederen met zich meebrengt.

Wel of niet afsluiten?

De verzekering is aan te raden wanneer de goederen die je transporteert een hoge waarde hebben ten opzichte van het gewicht Als dit niet het geval is, is het in financieel opzicht wellicht geen goed idee. Dan voldoet een vervoerverzekering en een goederen- en inventarisverzekering.

Zodoende geniet je van lagere transportkosten. Echter loop je dan wel een risico wanneer goederen beschadigd of zoek raken.

“Wij zijn een specialist op het gebied van bedrijfsverzekeringen en risicobeheer. Specifiek voor de transportondernemer en zijn/haar bedrijf.”

Welke transportverzekering afsluiten?

Er bestaan verschillende transportverzekeringen. Waaronder een doorlopende verzekering of een verzekering per zending. Sommige bedrijven vervoeren regelmatig goederen. In dat geval ben je beter af met een doorlopende verzekering voor je transport. Binnen een afgesproken periode zijn dan alle transporten tot een zeker bedrag verzekerd.

Wanneer je sporadisch transporteert is een verzekering per zending verstandiger. Onze adviseurs voorzien je van advies over de beste keuze voor jouw onderneming. Neem gerust contact op voor informatie.

Verzekeringen vergelijken

Het is een best karwei om de transportverzekering te vinden die perfect bij de werkzaamheden van jouw transportbedrijf past. Truckpolis ontzorgt je daarbij. Daarom hebben we een selectie gemaakt van verzekeringsmaatschappijen die aantrekkelijke verzekeringen aanbieden.

De adviseurs van Truckpolis hebben veel ervaring met verzekeringen in de transportbranche. Hierdoor kunnen ze je perfect van onafhankelijk advies voorzien.

Onze onafhankelijkheid is en blijft gewaarborgd. Dit in tegenstelling tot een adviseur van een bank of verzekeraar.

Samenwerking met verschillende partners

Om dit ontzorgen mogelijk te maken werkt Truckpolis samen met meerdere partners. Zoals een erkend rijopleidingscentrum. Truckpolis ontzorgt jouw transportbedrijf compleet. Onze deskundige adviseurs kunnen zelfs je algemene bedrijfsvoering bekijken. In het bijzonder om een beter bedrijfsresultaat te kunnen bereiken.

Specialist op het gebied van bedrijfsverzekeringen

Truckpolis is het bedrijf dat sinds 2011 specialist is op het gebied van bedrijfsverzekeringen en risicobeheer van de transportondernemer. De oprichter van Truckpolis is zelf ook werkzaam geweest in de transportbranche. Hierdoor is Truckpolis meer betrokken bij transportondernemers dan andere assurantiebemiddelingsbedrijven.

De adviseurs maken de diverse bedrijfsrisico’s graag inzichtelijk voor je. Ook adviseren ze je graag over welke transportverzekering het beste is om af te sluiten voor jouw transportbedrijf.

Van schade tot aan bemiddeling

Naast advies over het afsluiten van een transportverzekering biedt Truckpolis ook diverse andere diensten aan. Wij ontzorgen ook op de volgende gebieden:

 • Schade
 • Bedrijfsrisico’s
 • Bemiddelen
 • Beheren van schadebehandelingen en de polischeck
 • Code 95
 • Transport gerelateerde opleidingen
 • Verzekeringen (transport, vrachtauto)

Wij voorzien je graag van deskundig advies

Kies voor ons advies over transportverzekeringen

Dankzij een transportverzekering is de eventuele schade aan de goederen tijdens altijd verzekerd. Wij voorzien je graag van deskundig advies op dit gebied. Vraag online gerust een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op.

Neem gerust contact op met Truckpolis door het online contactformulier in te vullen. Of door direct te bellen of te Whatsappen naar 030 272 20 29. Wil je je polis checken op premie en dekking? Vul dan de polischeck in. Bekijk ook onze polisvoorwaarden.

Contact opnemen Bel direct: 030 - 272 20 29

Geïntresseerd in onze services?

Vraag direct een offerte aan. Wij komen er dan zo snel mogelijk bij u op terug!