[dsm_typing_effect typing_effect=”Meer dan alleen verzekeren !” before_new_line=”off” after_new_line=”off” typing_speed=”75ms” typing_backspeed=”74ms” typing_backdelay=”2000ms” typing_shuffle=”on” typing_cursor_color=”rgba(255,255,255,0)” _builder_version=”4.6.5″ _module_preset=”default” header_level=”h6″ header_font=”Architects Daughter||on||||||” header_text_color=”#ffffff”][/dsm_typing_effect]

Terugvordering BTW & Accijnzen

Terugvordering BTW & Accijnzen 2021

Laat uw Buitenlandse BTW en Belgische accijnzen terughalen door een van de netwerkpartners van Truckpolis.

Als ondernemer betaal je in het buitenland btw over aankopen. Deze btw kun je terugvorderen van de lidstaat van de Europese Unie waar je deze hebt betaald. Het moeten wel beroepsgerelateerde aankopen zijn. Bijvoorbeeld, de getankte diesel en betaalde tol.

Transporteurs hebben recht op teruggaaf van een gedeelte van de betaalde accijns op de diesel die in België, Frankrijk, Italië, Slovenië en Spanje is getankt.

Deze regeling is per land verschillend. De verschillen zitten in de uitvoering, de bedragen en de manier waarop de teruggaaf geregeld wordt. De teruggaaf bedraagt in België ongeveer 24,7 cent per liter, in Frankrijk ongeveer 17,7 cent en in Italië ongeveer 21,4​ cent.

Wat betreft de btw-teruggave zijn sommige landen traag met het terugbetalen. Zij voldoen hiermee niet aan de gestelde termijn.

Aanmeldformulier terugvordering

  Bestand uploaden: (jpg/jpeg/png/gif/pdf/doc/docx)

  Ook uw BTW en Accijnzen terugvorderen?

  Meld je dan nu aan via bovenstaand formulier of wanneer je nog vragen hebt bel ons dan op:

  Telefoonnummer is 030 – 272 20 29.

  Benieuwd naar uw voordelen?

  Neem vandaag nog contact op dan zorgen we direct voor een afspraak.

  Contact opnemen

  Heeft u als transportondernemer behoefte aan een totaaloplossing betreft risicobeheer? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag vooruit.

  Peter van 't Klooster

  Specialist risicobeheer transport & logistiek

   

  085 - 273 07 77

  Bereikbaar maandag t/m zaterdag tussen 9:00 en 17:00

  24/7 Hulplijn voor calamiteiten. Bij schade en pech zijn wij buiten kantoortijden bereikbaar op onze 24/7 hulplijn: +31(085) 902 77 88

   Bestand uploaden: (jpg/jpeg/png/gif/pdf/doc/docx)