Over Truckpolis

Over Ons

Wij zijn intermediair wegvervoer met een eigen concept, dat maakt ons uniek in de huidige markt!

In tegenstelling wat de handelsnaam Truckpolis.nl zegt, kunt u op deze website geen premieberekeningen maken. Dit is een bewuste keuze omdat wij graag eerst een persoonlijk gesprek aangaan met de ondernemer.

Truckpolis is opgericht in 2011 en is een laagdrempelig, veelzijdig, vooruitstrevend en modern bedrijf op het gebied van financiële diensten. Wij zijn een specialist op het gebied van bedrijfsverzekeringen en risicobeheer specifiek voor de transportondernemer en zijn/haar bedrijf. De oprichter van Truckpolis is zelf ook in het verleden werkzaam geweest in de transportbranche en is daardoor meer betrokken dan een gemiddeld traditioneel assurantiebemiddelingsbedrijf en is dus bekend met het vak.

Kennis & kwaliteit

Wanneer er een bepaald risico verzekerd dient te worden, hebben wij een aantal voorkeursmaatschappijen die zijn geselecteerd op kwaliteit, prijs en mogelijkheden en natuurlijk ook de kennis en ervaring in de transportbranche, deze verzekeraars/risicodragers hebben wij dan ook tot onze beschikking.

Onze onafhankelijkheid is en blijft echter gewaarborgd. Dit in tegenstelling tot een adviseur van een bank of verzekeraar. Deze is vaak beperkt tot de producten/verzekeraar van zijn eigen bank.

De adviseurs van Truckpolis hebben veel ervaring in de verzekeringsmarkt. Zij kunnen de diverse soorten bedrijfsrisico’s voor u inzichtelijk maken en adviseren welke verzekeringen voor uw onderneming noodzakelijk zijn. Wanneer de mogelijkheid zich voordoet stellen wij de diverse verzekeringsovereenkomsten zo veel mogelijk samen in pakketvorm zodat er eventuele pakketkorting kan worden toegepast en bij schade de afwikkeling zo soepel mogelijk te kunnen laten verlopen. Wellicht tot snel.

Met vriendelijke groeten,

Peter van ‘t Klooster

Meer weten over verzekeren?

Wij adviseren u graag. Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op ons telefoonnummer 085 – 273 07 77 of maak gebruik van het contactformulier onder de pagina.

Benieuwd naar uw voordelen?

Neem vandaag nog contact op dan zorgen we direct voor een afspraak.

Contact opnemen

Heeft u als transportondernemer behoefte aan een totaaloplossing betreft risicobeheer? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag vooruit.

Peter van 't Klooster

Specialist risicobeheer transport & logistiek

 

085 - 273 07 77

Bereikbaar maandag t/m zaterdag tussen 9:00 en 17:00

24/7 Hulplijn voor calamiteiten. Bij schade en pech zijn wij buiten kantoortijden bereikbaar op onze 24/7 hulplijn: +31(085) 902 77 88

    Bestand uploaden: (jpg/jpeg/png/gif/pdf/doc/docx)